Ports IB prossegueix la millora dels ports amb la poda de les palmeres dels ports de Fornells i Andratx

19/06/2013, 16:00

La Conselleria de Turisme i Esports, a través de l'ens públic Ports IB, amb l'objectiu de millorar les instal•lacions portuàries ha iniciat en el port de Cala Fornells i ha conclòs, en el cas del port d'Andratx, labors de millora de jardineria consistents en la poda de les palmeres dels respectius passejos per un import global de 10.600 euros.

Aquests treballs, emmarcats en el pla d'obres de manteniment i millora dels ports d'interès autonòmic, han consistit, en el cas del port d'Andratx, on ja han finalitzat, en la poda de les palmeres i a executar el tractament preventiu contra el picudo i, en Fornells, en la poda de les palmeres i en la substitució d'un tram de la barana a l'inici de l'escala del dic. Amb els treballs que es realitzen en el port de Fornells, i que es preveu finalitzin aquesta mateixa setmana, Ports IB ha donat una resposta immediata al compromís adquirit pel conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, la passada setmana durant la seva visita a Menorca d'efectuar aquestes millores en breu.

Cal destacar que aquestes obres se sumen a les ja realitzades en el port de Ciutadella i que van consistir en la millora de la xarxa elèctrica del port antic; la substitució i reposició de rajoles i fanals en mal estat o la reparació dels pivots limitadors.