El Consell de Govern dóna compte del nomenament del nou director gerent de Ports IB

24/05/2013, 07:43

El Consell de Govern ha donat compte aquest matí del nomenament de David Gómez Picard com a director gerent de l'entitat pública Ports IB.

David Gómez (1971) ha ocupat en la seva trajectòria laboral diversos llocs directius en empreses de consultoria estratègica i màrqueting i de desenvolupament i prestació de serveis informàtics i de telecomunicacions així com ha exercit el càrrec de director general per al Mediterrani en una empresa de logística internacional especialitzada en el transport de iots i el seu equipament.

Igualment, i durant nou anys, David Gómez va tenir diversos càrrecs de responsabilitat, entre ells el de director gerent, en una empresa consignatària de l'illa, treball que li va aportar un complet coneixement del sector marítim i nàutic.
 
Des de 2004 al 2007, David Gómez va ostentar el càrrec de Cap d'àrea de Màrqueting i Tecnologies de la Informació i Comunicació a l'empresa Infraestructures i Obres Portuàries SA, empresa adscrita a la Direcció General de Ports de les Illes Balears que, des de gener de 2006 , va passar a ser Ports IB.