El director gerent de Ports IB assisteix a l'arribada del primer creuer que atraca al dic de Son Blanc

05/04/2013, 11:49

El director gerent de Ports IB, Daniel Ramis, ha assistit aquest matí a l'arribada del "Quest For Adventure", el primer creuer turístic que atraca al dic de Son Blanc.

El director gerent, acompanyat de la batllessa accidental de l'Ajuntament de Ciutadella, Francisca Marquès, dels regidors Esperança Juaneda i Pere Gener, i del cap de districte marítim de Maó i en funcions de Ciutadella, José Luis Ortega, han accedit a l'interior del vaixell on han estat rebuts pel capità Spekman a qui han lliurat un obsequi en agraïment per haver triat el port de Ciutadella com a destinació.

El creuer, amb bandera de Malta, construït el 1981 i amb 321 passatgers i 262 tripulants a bord, és el primer dels nou creuers que durant aquest any arribaran al nou port exterior de Ciutadella. De fet, el "Quest For Adventure" té previst atracar un altre cop al port exterior de Ciutadella en els mesos d'agost, novembre i desembre. Per la seva banda, també fondejarà a la badia de Ciutadella el juliol, agost, setembre i octubre el "Seabourn Quest".

Els passatgers i membres de la tripulació que han desembarcat han estat rebuts amb un espectacle eqüestre i se’ls ha facilitat tota la informació turística de la zona en una oficina habilitada a aquest efecte.

L'arribada de creuers als ports autonòmics s'emmarca en el treball de promoció que es porta a terme des de la Conselleria de Turisme i Esports, i en concret des Ports IB, amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat de creuers en els ports de la xarxa autonòmica. En aquest sentit, cal destacar l'assistència, en els dos últims anys, a la Seatrade Cruise Shipping, la principal trobada del mercat de creuers a nivell mundial que es celebra al Miami Beach Convention Center, i on en el passat mes de març es va poder constatar l'interès suscitat pel port de Ciutadella com a destinació entre diverses navilieres.
 

El director gerent de Ports IB ha lliurat un obsequi al capità

El Quest For Adventure al dic de Son Blanc