Ports IB inicia la retirada d'embarcacions abandonades al port de Portocolom

17/07/2012, 09:10

Ports IB ha iniciat aquest matí la retirada de les quatre embarcacions que des de fa anys romanen abandonades al moll de Portocolom.

Amb la seva retirada, Ports IB dóna solució a una reivindicació històrica i posa fi a l'impacte ambiental que generaven aquestes embarcacions, mancades totes elles de valor pel deteriorament sofert al llarg d'aquests anys i que, a més, minvaven la seguretat dels usuaris de les instal • lacions portuàries.

Els treballs de retirada es prolongaran fins dijous ja que la plataforma de transport habilitada pot procedir a la retirada diària d'una embarcació.

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, s'ha traslladat aquest matí a Portocolom per presenciar in situ les tasques de retirada i ha manifestat la seva satisfacció per haver-se iniciat la retirada i posar-se fi d'aquesta manera a l'impacte turístic que suposava disposar d'embarcacions abandonades des de feia cinc anys al port de Portocolom.

El director general ha estat acompanyat pel batle de Felanitx, Gabriel Tauler, i per diversos regidors del Consistori felanitxer.

 

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, amb el batle i regidors de Felanitx

Imatge de la retirada d'una de les embarcacions abandonades