El director general de Ports i Aeroports explica al GOB i al president de l'AAVV de Portocolom les actuacions previstes en aquesta instal • lació portuària

30/11/2011, 13:54

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha mantingut una reunió amb representants del GOB i amb el president de l'Associació de Veïns de Portocolom a qui ha explicat les actuacions previstes per Ports en aquesta instal • lació portuària.

Deudero ha indicat que únicament s'instal • laran al port dos pantalans que al seu dia van ser dipositats al Passeig, causant molèsties als usuaris, i que ara han estat reparats per instal • lar al port. Al respecte, el director general ha matisat que un d'ells només s'instal • larà en temporada alta per poder donar servei als usuaris i que el segon, que podria acollir a 23 embarcacions de menys de 7 metres, obeeix a la necessitat d'oferir un espai als residents de la zona i així donar-los la possibilitat de tenir la seva embarcació al port.

Igualment, es durà a terme una reordenació d'abalisament a la zona interior de Portocolom per, d'aquesta manera, maximitzar l'espai i donar seguretat a les embarcacions i protegir el fons marí.

D'altra banda, i davant la manifestació del passat dissabte al port de Portocolom, el director general ha negat als assistents que s'estigui tramitant un pla d'usos per a la zona o que es pretengui recuperar el Pla Director de Portocolom, ja paralitzat, ja que la intenció del Govern balear és la redacció d'un Pla Director de caràcter insular.

Finalment, Deudero ha manifestat als assistents la seva estranyesa per haver participat en l'acte de protesta de dissabte passat a Portocolom quan ja havien tancat amb anterioritat una reunió per avui amb el director general.