El director general de Ports i Aeroports, amb el sector nàutic al Saló Nàutic de Barcelona

16/11/2011, 11:55

Deudero confirma la disposició de l’Administració a agilitar els tràmits

El director general de Ports i Aeroports del Govern de les Illes Balears, Antonio Deudero, va tornar a manifestar al sector nàutic la disposició de l’Administració a agilitar tràmits durant la seva visita divendres passat al Saló Nàutic Internacional de Barcelona.
 

Deudero va acudir a l’estand que Ports IB comparteix a la fira nàutica amb la Associació d’Instal·lacions Nàutiques Esportives de Balears (ANADE), l’Associació Espanyola de Grans Iots (AEGY) i l’Associació d’Empreses Nàutiques de les Balears (AENB).

Al llarg del capvespre va mantenir reunions amb representants del sector nàutic de les Balears, com la presidenta d’AENB, Margarita Dahlberg; el gerent d’ANADE, Carlos Gelabert; el president d’AEGY, Jonattan Syrett, i el president de la FENIB, Bartomeu Bestard.

Amb aquesta visita Deudero va voler mostrar el seu suport al sector nàutic i agrair als patrocinadors el seu esforç i interès per mantenir la presència de l’empresariat balear en una fira tan important com la de Barcelona.

L’estand Ports IB al Saló Nàutic de Barcelona, la fira nàutica més important que té lloc a Espanya, ha estat sufragat íntegrament per ANADE, AEGY i AENB mitjançant la signatura d’un conveni.

Aquest mateix capvespre el director general de Ports i Aeroports del Govern de les Illes Balears també va assistir al simposi de l’Associació Espanyola de Clubs Nàutics i després va ser rebut pel president del saló i va signar al llibre d’honor del Saló Nàutic de Barcelona.

Deudero també va presidir el divendres a l’estand de Ports IB la celebració de l’organització del Trofeu Princesa Sofia MAPFRE per la permanència d’aquesta competició a l’ISAF Sailing World Cup, el nou circuit mundial de vela olímpica que s’implantarà el 2013 i del que només formaran part dos esdeveniments europeus, entre els quals la regata mallorquina, la 43a edició de la qual es disputarà en aigües de la badia de Palma la primera setmana d’abril de 2012.

A més, el director general de Ports i Aeroports va participar a la presentació a l’Espai de la Mar, al costat del president del Consell d’Eivissa, la consellera de Turisme del dit Consell i la batlessa de Sant Antoni de Portmany, de la XXV Ruta de la Sal, una regata d’altura mediterrània per a embarcacions de creuer a vela, amb sortida de Barcelona i Dénia i arribada al port de Sant Antoni, que tindrà lloc entre els dies 5 i 8 d’abril de l’any que ve.

Durant aquesta setmana han visitat l’estand de Ports IB alguns clubs de les Balears i les marines de Cala d’Or, Tramuntana, Botafoc i Eivissa; empreses com Dahlberg, Marcabrera, Pantalán del Mediterràneo, Nàutica Jaume Vermell i Roselló, i mitjans nàutics com Gaceta Náutica i The Islander.