Notícies del port exterior de Ciutadella

17/06/2011, 12:10

Al port exterior de Ciutadella (Menorca) s’han instal·lat dos norais al dic interior i exterior que permeten l’atracament de vaixells de més de 160 metres.

Per aquest motiu s’ha habilitat el cap tècnic de Ports IB a Menorca, el capità de la marina mercant Sr. José Antonio Pérez Llorente, com a pràctic del nou port exterior de Ciutadella. Es permet així l’entrada al port de qualsevol embarcació de grans dimensions com el vaixell Martín i Soler de la companyia Balearia.

Ports IB disposa d’un estudi de viabilitat elaborat per la consultora especialitzada PROES perquè el port pugui ser habilitat per operar mercaderies perilloses. Aquest document estableix les directrius per a la redacció del projecte d’adaptació del Port per a l’admissió de mercaderies. La redacció d’aquest projecte d’adaptació ja ha estat encarregat per Ports IB.