Estació Marítima Port Exterior de Ciutadella

17/06/2011, 13:56

Ports IB informa dels serveis que actualment es troben operatius en el port exterior de Ciutadella.

Transport públic: connexió permanent d’autobús entre el port i la Plaça dels Pins de Ciutadella, amb horaris coordinats d’arribada i sortida dels vaixells. Els horaris es poden consultar al telèfon 902 075 066.

Parada de taxi

Aparcament reservat a vehicles de lloguer de cotxes

Servei d’informació turística: a través d’un conveni signat amb l’Escola de Turisme de la UIB, dos estudiants realitzaran pràctiques d’informació turística.

Servei de desplaçament per a persones amb mobilitat reduïda:Ports IB disposa d’un vehicle elèctric per al desplaçament intern de persones entre l’estació marítima i els vaixells, i viceversa. Les persones que volen accedir-hi mitjançant vehicle de Ports IB hauran de sol·licitar-ho al vigilant de l’accés al moll.

Pròximament està prevista la instal·lació i posada en servei de l’ascensor de l’estació marítima. S’ha contractat el subministrament de mobiliari Urban per al mirador cobert de l’estació marítima i està previst un projecte d’interiorisme de la mateixa estació.