I jornada formativa sobre Bandera Blava

18/11/2010, 14:15

El passat dilluns 15 de novembre va tenir lloc la I Jornada formativa sobre Bandera Blava dirigida únicament als ports de les Balears.

Tradicionalment la Bandera Blava ha estat més reconeguda i està més estesa a l’àmbit de les platges que a l’àmbit portuari, però any rere any el número de ports que s’adhereixen a n’aquest sistema de gestió incrementa, el que ha fet possible que tècnics de ADEAC ens impartissin una sessió pràctica sobre la filosofia i els conceptes de Bandera Blava.


Els objectius de les jornades eren, per una banda donar a conèixer el sistema de gestió ambiental proposat per Bandera Blava i per altra banda, recolzar als tècnics i gestors dels ports en la presentació de candidatures a Bandera Blava i compliment dels seus requisits.


Volem agrair a tots els que assistiren la seva participació activa en les jornades i esperam haver assolit aquests objectius.

Introducció a la campanya Bandera Blava

Consells tècnics per a les presentacions de candidatures

Criteris de Bandera Blava per a ports esportius

Exemples d'educació ambiental en ports esportius