Ports IB cedeix a Ciutadella un espai per a promoure activitats culturals relacionades amb el mar i la pesca

25/08/2010, 10:59

El conseller Jaume Carbonero i la batlessa Pilar Carbonero signen un conveni de col•laboració per a la gestió de la casa del contramestre del port

El conseller d’Habitatge i Obres Públiques i president de Ports IB, Jaume Carbonero, i la batlessa de Ciutadella, Pilar Carbonero, han signat recentment un conveni de col•laboració en virtut del qual, Ports IB cedeix al consistori l’ús de la casa del contramestre en la zona nord del Port de Ciutadella, a fi de convertir aquestes instal•lacions en un espai d'ús cultural i social que permeti la realització d'activitats relacionades amb el mar i la pesca i la promoció de les tradicions i el patrimoni marítim.

D'aquesta manera, els usuaris del port i els ciutadans en general, podran gaudir d'una nova oferta cultural vinculada a la història del port i de la tradició pesquera, i evitar el deteriorament d'una construcció emblemàtica de Baixamar que està inclosa al Pla especial del conjunt històric de Ciutadella.

L’Ajuntament de Ciutadella s’encarregarà de l’equipament i manteniment del immoble, de 73,3 metres quadrats distribuïts en una estància única, així com d’abonar les despeses derivades de l’ús del local.

Aquest conveni té una vigència de dos anys, transcorreguts els quals es podrà prorrogar per períodes anuals successius.