22ª trobada de barques clàssiques de Menorca organitzada per Amics de la Mar de Menorca amb col·laboració de Ports IB.

21/07/2010, 13:25

En representació de la conselleria d’habitatge i obres públiques va assistir el director-gerent de Ports IB, Juan Carlos Plaza, per participar en el actes de lliurament de records als participants.
 

Durant els dies 9, 10 i 11 de juliol va tenir lloc a la badia de Fornells la trobada anual de barques clàssiques organitzada per Amics de la Mar de Menorca. La participació va ser de 32 embarcacions, de les quals 2 d'elles varen arribar de Mallorca i 1 de Catalunya, les altres 29 eren bots i llaüts de la flota local dels ports de Fornells, Addaia, Maó i CiutadellaEl diumenge 11 de juliol a es va celebrar el dinar de la trobada i es lliuraren uns records als patrons i tripulació de les embarcacions participants.