Ports IB participa en la constitució del comitè regional del projecte Odyssea-Sudoe.

20/07/2010, 10:07

El comitè regional Odyssea-Sudoe està constituit per la conselleria de turisme del Govern de les Illes Balears, Ports IB, la Cambra de Comerç de Mallorca i ANADE.

Es tracta d'un projecte aprovat per la Unió Europea pel desenvolupament sostenible dins el marc de l'espai Sudoest europeu, tot vinculant el mar, les ciutats portuàries, els països rurals i les seves terres, en un objectiu de valorització innovadora del turisme temàtic, del oenoturisme, el patrimoni marítim, les cultures i el saber fer.Les Illes Balears participa com a cap de files d'aquest projecte, i en el què també participen regions d'Andalusia, Portugal i Sud de França.

Odyssea-Sudoe aplicarà el projecte a nivell local en el marc de les Illes Balears en els ports de Sa Ràpita (Campos) i Sóller.