Ports IB autoritza l’arribada de dos bucs de passatgers al Port de Sant Antoni

01/06/2010, 09:13

Ports de les Illes Balears, ens públic depenent de la Conselleria d’Habitatge i Obres Públiques, ha autoritzat l’arribada de dos bucs de passatgers al Port de Sant Antoni, Eivissa.

Després de varis mesos sense activitat, el proper dia 4 de juny arribarà el buc Patricia Olivia, de Baleària, amb capacitat per a 450 passatgers i 80 vehicles. Aquest vaixell enllaçarà Sant Antoni amb València i Dènia.


Aquest port també veurà reactivada la seva activitat amb l’arribada d’altre buc, l’Alcantara de la companyia Acciona Trasmediterranea, el 15 de juny, que en aquest cas enllaçarà Sant Antoni amb València.


Ports IB està duent a terme un important esforç per reactivar l’activitat d’aquesta estació marítima, tant a l’estiu com al hivern, de fet, s’estan rebent sol•licituds d’altres bucs per als propers mesos.


Des de la Conselleria d’Habitatge i Obres Públiques se vol destacar la importància que per a Sant Antoni suposa l’arribada de bucs i les peticions que se reben, fet que suposa incrementar l’activitat econòmica en la zona i oferir als ciutadans majors facilitats en els seus desplaçaments.