Ports IB cedeix l’ús d’un local a l’Ajuntament de Sóller per prestar serveis d’informació turística

29/04/2010, 12:27

El conseller Jaume Carbonero i el batle Josep Lluis Colom han signat avui un conveni de col•laboració

El conseller d’Habitatge i Obres Públiques i president de Ports de les Illes Balears (Ports IB), Jaume Carbonero, i el batle de l’Ajuntament de Sóller, Josep Lluis Colom, han signat avui un conveni de col•laboració pel qual es cedeix l’ús d’un local per prestar serveis d’informació turística.

A l’acte de signatura ha assistit també el delegat del Govern, Ramon Socías; i el vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears, Antoni Armengol.

Concretament, l’objecte d’aquest conveni és fixar els termes de col•laboració d’ambdues institucions per a la cessió d’ús d’un local ubicat al moll comercial del Port de Sóller per prestar el servei d’informació turística a tots els ciutadans i usuaris de les instal•lacions portuàries.

El local que Ports IB cedeix a l’Ajuntament de Sóller compta amb una superfície de 32,89m2. Compta amb unitats interiors d’aire condicionat, preses d’electricitat, luminàries, subquadre de comandament i protecció, així com previsió de dues connexions de telefonia i dues de dades. El bany auxiliar està dotat de sanitaris.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sóller s’encarregarà de condicionar el local per a l’ús previst i d’abonar les despeses derivades de l’ús del local (llum, aigua, telèfon, neteja...). Així mateix, el consistori solleric es compromet a que hi hagi com a mínim una persona, en horari d’oficina, per oferir de forma gratuïta el servei d’informació turística.

Aquest conveni té una vigència inicial de dos anys i s’entendrà prorrogat per períodes anuals successius si hi ha conformitat d’ambdues parts.