L'AENB premia a Ports IB

18/03/2010, 10:29

El passat 25 de febrer, el president de Ports IB, assistí al sopar organitzat per l'Associació d'Empreses Nàutiques de Balears, en el decurs de la qual es lliurà el premi que aquesta entitat, per unanimitat de tots els membres de la seva Junta Directiva, decidí lliurar a Ports IB dins la Categoria “Entitat més involucrada en el progrés del sector nàutic balear".

 

Es tracta, segons expliquen des de l'AENB de distingir la tasca duta a terme per Ports IB per promocionar el turisme blau, tant a nivell nacional com internacional.

Les persones presents a l'acte valoraren de forma molt positiva la sensibilitat mostrada pel nou president de l'ens guardonat, que convidà a l'anterior president de Ports IB a l'escenari on es recollí el premi.

A l’acte vàren assistir  el conseller d’Habitatge i Obres Públiques, Jaume Carbonero; la consellera de Turisme, Joana Barceló; la consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives; el president de la Autoritat Portuària de Balears, Francesc Triay; el capità marítim de Palma, José Escales Porcel; el director general de Fires i Congressos de Balears, Pere Perelló; el director del Saló Nàutic de Palma, Chema Sanz; el director general de ANEN, Alejandro Landaluce; el president de la Cambra de comerç de Mallorca, Joan Gual de Torrella; i el president de CAEB, Josep Oliver.