Ports IB reforçant el turisme nàutic de les Illes.

28/01/2010, 13:05

Ports IB participa a Fitur 2010 i a a BOOT de Dusseldorf.

Per tercer any consecutiu el sector nàutic balear, a través de la participació de Ports IB a les stand de les Illes Balears de FITUR, ha tengut una presencia destacada en la feina promocional que des de el el Govern de les Illes Balears en els diferents mercats turístics nacionals.

A aquestes fires promocionals, es comunica les excel·lències del litoral i dels ports illencs, i s’envia un missatge que recorda que el turisme nàutic no té per què circumscriure’s a l’època de temporada alta.

Així mateix, durant 9 dies ( del 23 al 31 de gener), les Illes Balears participen a la BOOT de Dusseldorf. Aquesta fira és considerada com la fira més important de nàutica a nivell europeu.

Aquest participació s’ha pogut concretar gràcies a la renovació per l’any 2010 de conveni de col·laboració entre Ports IB, la Cambra de Comerç de Mallorca i Autoritat Portuària, per al desenvolupament de la promoció de la nàutica de Balears

Dia 27 de gener va tenir lloc el Dia de Balears a la BOOT de Dusseldorf, destacant la presència de Manuel Patiño, vicepresident de Ports IB, i de Tomeu Calefell, director general de la mar de la conselleria de Medi Ambient, i de Josep Lluis Roses, vicepresident de la Cambra de Comerç de Mallorca i de una amplia representació d'empresaris del sector nàutic de les Illes.

Representants de les empreses de xàrter nàutic de les Illes Balears.

Representants de ports i estacions nàutiques.