Agost 09. La Conselleria de Medi Ambient presenta les millores realitzades al Port de Portocolom

27/08/2009, 02:00

Les actuacions executades fan referència al varador, les oficines, els sistemes de recollida d'aigües i els pantalans flotants

El conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, acompanyat pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears, Manuel Patiño, ha visitat les millores realitzades a les instal·lacions portuàries de Portocolom, en el municipi de Felanitx. Les millores executades afecten el varador, les oficines, el sistema de recollida d'aigües i els pantalans.

 

 

 

Concretament, a les oficines s'ha realitzat una important reforma del banys públics i als pantalans s'han instal·lat 7 mòduls de pantalans flotants nous per a substituir els existents de fibra , formant 2 grups de pantalans a partir dels molls de formigó situats a Sa Bassa Nova.

A més Ports IB ha instal·lat un sistema de recollida d'aigües superficials del varador consistent en una canaleta perimetral i decantador.

El Port de Portocolom ha registrar durant el que duim d'any 617 embarcacions de trànsit, un 12 % més que el mateix període de l'any passat.