Maig 09. El saló Nàutic de Palma tanca les portes de l'edició de 2009.

04/05/2009, 02:00
Ports IB i les conselleries de medi ambient i turisme han participat un any més de forma conjunta a la fira nàutica de Palma.

L'objectiu principal ha estat donar a conèixer l'oferta nàutica, portuària i de boies ecològiques de les nostres illes com a destinació de turisme nàutic i que aposta per la sostenibilitat mediambiental.

 

En la imatge Manuel Patiño, vice-president de Port IB, amb la resta d’autoritats el dia de la inauguració del Saló Nàutic.

 

Segons la informació proporcinada per l'organització del Saló Nàutic de Palma les xifres d'assistència de públic han baixat un 22% respecte a les de l'any passat, i al voltant de 36.200 persones han passat durant aquests dies pel recinte Ferial del Moll Vell de Palma.

 

 

 

Al XXVI Saló Nàutic de Palma han participat un total de 162 expositors, 202 empreses representades i 310 embarcacions, que han ocupat una superfície de 64.100 metres quadrats. El sector més nombrós ha estat el de les embarcacions, seguit de l'equipament nàutic; serveis; construcció i manteniment d'embarcacions; motors marins i generadors; esports nàutics; oferta nàutic-turística; electrònica i sistemes de comunicació i navegació; marines, ports esportius i infraestructures; motos aquàtiques i quads; i organismes oficials.

El pròxim Saló Nàutic Internacional de Palma se celebrarà del 24 d'abril al 2 de maig de 2010