Index de gravetat IG-0 per fenòmens costaners a l'Illa de Menorca

04/05/2009, 02:00
04/05/09
La Direcció General d’Emergències de la Conselleria d’Interior ha decretat a les 12.50 hores d’avui l’Índex de Gravetat Zero (IG-0) per fenòmens costaners a l’Illa de Menorca.

Aquesta activació s’ha fet atenent a les informacions rebudes des de la direcció territorial a Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia, segons les quals es preveu mar grossa a la zona nord de l’Illa durant les pròximes hores.

L’IG-0 es correspon habitualment amb l’alerta groga de les agències meteorològiques i es decreta quan la informació rebuda permet preveure la imminència d’un fenomen advers habitual, però potencialment perillós. S’activa quan la probabilitat de que aquest fenomen finalment es produeixi és petita, d’entre un 20% i un 40%.

Trobaràs consells d’autoprotecció a la pàgina web del SEIB 112 (http://112ib.caib.es ).