Mar 09. PortsIB a la Fira ITB de Berlin i el Saló Nàutic de Madrid

17/03/2009, 02:00
PortsIB recolça la nàutica de les nostres illes amb la participació a les fires més importants pel sector.
La fira de turisme ITB de Berlin i el Saló Nàutic de Madrid s’han celebrat durant els dies 11 i 15 de març de 2009.L’empresa pública PortsIB ha estat present a l’estand institucional de les Illes Balears de la ITB de Berlin. Les Illes Balears han contat amb un espai de més de 600 m2 on Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera han presentat les novetats per a la pròxima temporada en l'àmbit turístic. Els visitants de la fira ITB han tingut l'oportunitat de conèixer les illes Balears i gaudir de les seves especialitats gastronòmiques rebent la informació dels diferents productes turístics que Balears ofereix. La nàutica ha tengut el seu espai dins tota aquesta oferta gràcies a la participació de PortsIB.

El Saló Nàutic de Madrid també ha contat amb la participació de PortsIB juntament amb la conselleria de Medi Ambient i la conselleria de Turisme.
L’objectiu de PortsIb ha estat, amb una situació económica tan dificil com l’actual,  donar el nostre suport a les diferents iniciatives que des de l'àmbit del sector nàutic de les illes balears s'estan realitzant i convertir l’estand en una plataforma per a l'adequada promoció i desenvolupament del sector nàutic balear.
El dia 11 de març es va celebrar el Dia de Balears en el saló de Madrid. A l’acte varen assistir Manuel Patiño, vicepresident de Ports de les Illes Balears; Bartomeu Calafell, director general de la Mar; Alfonso Borbon, president del saló Nàutic de Madrid; Bartomeu Bertard, Federació d’Empreses Náutiques de les Illes Balears (FENIB); Rosa Dahlberg, Associació d’Empreses Nàutiques de Balears (AENB); Cristina Sastre, Associació de Xàrters Nàutics de Balears; i David Gómez de Peters & May entre d’altres assistents.