Feb 09. El Col.legi Públic Portes des Moll d'Alcúdia visita el Port de Pollença

24/02/2009, 02:00

Aquest dilluns 23 de febrer el alumnes de cinc anys del Col.legi Públic Portes des Moll d'Alcúdia han visitat les instal·lacions  del port de Pollença.

Els alumnes han aprofitat la seva setmana dedicada als mitjans de transport, i han pogut veure els diferents tipus d'embarcacions al port; Llaüts, barques de pesca, catamarans, golondrines, velers.....

La visita ha tengut  la presència de Manuel Patiño, vice-president de Ports de les Illes Balears.

Acompanyats en tot moment pel personal del port de Pollença i amb la col·laboració  de Golondrinas la Gaviota,  els nins han pujat a bord d'una “golondrina”, on el capità els ha fet un recorregut fins al far Punta de s'Avançada, i han rebut informació referent a la temàtica nàutica bàsica i de bones pràctiques ambientals que han de seguir quan surten a navegar.Després amb la col·laboració C.M Charter Mallorca  han pogut visitar i conèixer les característiques bàsiques  d'un  veler  i comparar entre  una embarcació a motor com la Golondrina amb una impulsada per el vent com el veler.Per finalitzar la visita els nins han deixat la seva impremta a un mural per recordar la seva visita  i han estat  obsequiats amb una gorra i un clauer.