Des 08. Port de Porto Cristo: activitat educació ambiental per a professionals

30/12/2008, 02:00

Ahir 29 de desembre a les 17:00 es va realitzar al Port de Porto Cristo una activitat d´educació ambiental per a professionals de la mar.

La jornada va consistir en una xerrada per explicar la recollida de residus toxics i perillosos que es fa al Port de Porto Cristo, mitjançant contenidors específics i la maquina d´aspiració d´aigües residuals i sentines. Hi van assistir 14 professionals de la mar (pescadors, patrons de xarter i patrons de passatge) a més del personal de l´oficina portuaria.

Al final de l´activitat es  va fer entrega als assistents del Kit Anticontaminació de Ports de les Illes Balears. La coordinadora d’explotació de Ports de les Illes Balears, Maria Esperança Nicolau va esser l´encarregada d´impartir aquesta activitat.