Des 08. Ports de les Illes Balears en el Saló Nàutic de Paris.

18/12/2008, 02:00
El divendres 12 de desembre s'ha celebrat el Dia de Balears en el marc del Saló Nàutic de Paris.

L'acte ha tingut lloc en el stand institucional compartit per Ports de les Illes Balears, la Cambra de Comerç i Navegació de Mallorca i l'Autoritat Portuària de Balears.

L'assistència al Saló Nàutic de París és la darrera cita de l'any del conveni de col·laboració subscrit entre aquestes 3 entitats i que té la finalitat de la promoció del turisme i de la indústria nàutica de balears. Els altres salons nàutics inclosos en el conveni, i als quals també s'acudeix amb un stand compartit, són els de Dusseldorf, Mònaco i Genova.

 
A l'acte han assitit: Mónica Pozuelo, gerent de Ports de les Illes Balears; Manuel Patiño, vicepresident de Ports de les Illes Balears, Joan Gual de Torrella, president de la Cambra de Comerç de Mallorca; Joan Sastre, director de Promoció Turística de la Conselleria de Turisme, Bartolomé Calafell, director General del Mar i Tomeu Bestard, membre del comitè executiu de la Cambra de comerç.

El Saló Nàutic de París ha obert les seves portes del 6 al 14 de desembre i es tracta d'una de les fires sectorials més importants d'Europa, amb 170.000 m2 d'exposició, 1.200 expositors i més de 270.000 visitants.

Ports de les Illes Balears i la resta d'entitats col·laboren amb la voluntat de recolçar el nostre sector nàutic i portuari en del mercat francès. Aquest mercat té la característica de tenir una gran tradició nàutica i representa un gran potencial per al desenvolupament del sector nàutic de les nostres illes.

Els visitants no només han pogut conèixer directament els nostres ports, els nostres serveis de fondeig regulats, les nostres empreses de charter i de serveis nàutics, sinó també tots el que els hi oferix balears en relació a la nostra  cultura, patrimoni, gastronomia,…

Des de Ports dels Illes Balears s'està treballant en la linea estratègica de convertir els ports de balears en un referent en el mediterrani i ser la porta d'entrada per a les nostres illes d'un turisme nàutic de qualitat i plenament respectuós amb el medi ambient.