Set 08. Les Illes Balears han participat en el Saló Nàutic de Mònaco

30/09/2008, 02:00


L’estand de la Conselleria de Medi Ambient, la Cambra de Comerç de Mallorca i l’Autoritat Portuària de Balears ha mostrat i promocionat l’oferta de serveis turístics, nàutics i portuaris de la nostra Comunitat.

El passat divendres, 26 de setembre, el Saló Nàutic de Mònaco celebrà el Dia de Balears. El Saló Nàutic de Mònaco, que finalitzà el dissabte 27, és una de les fires del sector més importants d’Europa.

Les Illes Balears han estat presents en el Saló Nàutic de Mònaco amb un estand institucional compartit per la Conselleria de Medi Ambient (a través de l'empresa pública Ports de les Illes Balears), la Cambra de Comerç de Mallorca i l'Autoritat Portuària de Balears. L’estand és fruit del conveni de col·laboració entre aquestes tres institucions per a la promoció del sector nàutic i portuari de les nostres Illes a destacades fires internacionals.

L'objectiu de la presència de les Illes Balears al Saló Nàutic de Mònaco, i a altres grans fires semblants, és recolzar el sector nàutic i portuari de la nostra Comunitat en el seu esforç de promoció. L’estand balear fa arribar al públic assistent quina és l'oferta de serveis turístics, nàutics i portuaris de les Illes davant un mercat d'usuaris que es caracteritza pel seu elevat poder adquisitiu. El Saló Nàutic de Mònaco és una bona mostra de l’activitat d’aquest mercat.

 Entre els assistents al Dia de Balears en el Saló Nàutic de Mònaco, es trobaven: el vicepresident de Ports de les Illes Balears, Manuel Patiño; el director general de la Mar, Bartomeu Calafell; el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Joan Gual; el responsable comercial de l’Autoritat Portuària de Balears, Mateu Ginard; el director de Fires i Congressos de Balears SA, Pere Perelló; el president de l’Associació Espanyola de Grans Iots, Diego Colón de Carvajal; la presidenta de l'Associació d'Empreses Nàutiques de Balears, Margarita Dahlberg; Juan Carlos Rodriguez–Toubes, representant de l’Associació Provincial d’Empreses d’Activitats Marítimes de Balears (APEAM); i Antoni Zaforteza, representant de Port Adriano.

La Conselleria de Medi Ambient, la Cambra de Comerç de Mallorca i l’Autoritat Portuària de Balears ja preparen la presència de la nostra Comunitat en el Saló Nàutic Internacional de Gènova (Itàlia), que se celebrarà entre els dies 4 i 12 d'octubre de 2008.