Juny 08. Lliurament banderes blaves a les platges i ports de Mallorca

17/06/2008, 02:00


Dia: dimarts, 17 de juny de 2008.
Hora: 10.30.
Lloc: Instal•lacions de Ports de les Illes Balears a Porto Cristo (Explanada del Moll, sense número).

El conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, acompanyat pel director general de la Mar, Bartomeu Calafell; el director general de Qualitat Ambiental i Litoral, Josep Lliteres; i el vicepresident de l’empresa pública Ports de les Illes Balears, Manuel Patiño, presidirà el lliurament de banderes blaves a les platges i ports de Mallorca que enguany han aconseguit aquest guardó. Les banderes blaves seran recollides pels batles dels municipis distingits.

Les banderes blaves són promogudes internacionalment per la Fundació per a l’Educació Ambiental i, des de l’Estat espanyol, per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, amb el suport del Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient i l’Organització Mundial del Turisme. Aquests guardons reconeixen i estimulen l’esforç de les comunitats locals per tal de què les seves platges i ports compleixin determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja, seguretat, informació i gestió mediambiental.