Jun 08. Taula rodona del fondeig a Balears

17/06/2008, 02:00


Organitzat per l'Associació de Navegants ADN Mediterrani i Gaceta Nàutica, es tracta una taula rodona sobre la situació del fondeig a Balears, en la qual participen el conseller de Medi Ambient, Miquel Angel Grimalt; el vicepresident de Ports de les  Illes Balears, Manuel Patiño, i el director general del Mar, Bartomeu Calafell.

Es vol conscienciar als usuaris del mar balear de la necessitat de practicar el fondeig amb ancora de manera sostenible i respectant una sèrie de normes que garanteixin la conservació dels ecosistemes marins, especialment les zones de posidònia.

Calendari:
  • 16 de juny a les 20.00h, en el Reial Club Náutic de Palma
  • 18 de juny a les 20.00h , Reial Club Nàutic de Pollença
  • 20 de juny a les 20.00h, Reial Club Nàutic de Ciutadella,
  • 23 de juny a les 20.00h, Reial Club Nàutic d'Eivissa.

Com a complement al cicle de xerrades, l'Associació de Navegants i la Direcció general del Mar de la Conselleria de Medi Ambient han editat conjuntament un fullet en quatre idiomes, que es repartirà en tots els ports de Balears, amb les instruccions per a fondejar de forma correcta, el qual està destinat “a tots els navegants, però principalment als turistes nàutics que visiten les Illes”.