Mar.08 ITB Berlín

13/03/2008, 01:00


 Ports de les Illes Balerars ha estat present a la Fira ITB de Turisme de Berlín 

Durant els dies 5 i 9 de març de 2008 ha tingut lloc la la Fira de Turisme de Berlin.

Més de 11.000 participants de 186 països i regions han pres part de la ITB aquest any i amb una assistència a la fira de més de 100.000 vistantes durant els 4 dies que ha estat oberta la ITB Berlin 2008 .

Ports dels Illes Balears ha estat present per primera vegada en aquest esdeveniment representant el producte de turisme nàutic de les nostres illes. A l'acte del Dia de les Illes Balears va assitir el vicepresident executiu de Ports dels Illes Balears, el Sr Manuel Patiño, que va rebre en el nostre stand a les diferents autoritats. Aquesta presència de troba en del marc de col·laboració de la conselleria de Turisme, la conselleria de medi ambient i Ports de les Illes Balears per promocionar i donar suport al producte nàutic de balears.