Des.07 Els alumnes del Col·legi Sant Vicenç de Paul visiten el port de Soller

13/12/2007, 01:00

Dimecres passat 12 de desembre Ports dels Illes Balears va convidar als alumnes del Col·legi Sant Vicenç de Paúl de Sóller a visitar el port del mateix municipi i l'Aula Mòbil d'Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient.

El personal del port els va guiar per les instal·lacions, mostrant les diferents activitats que es realitzen en el port. Van visitar el moll pesquer on van poder gaudir d'una demostració de com es reparen les xarxes de pesca, podent realitzar tot tipus de preguntes als pescadors.

 
En l'Aula Mòbil van rebre les explicacions d'una educadora ambiental, on es va projectar un vídeo i van realitzar diferents activitats interactives amb un cdrom sobre el mar. Amb l'objectiu mantenir una actitud respectuosa amb el mar mediterrani, sensibilitzar sobre el perill de la contaminació i l'explotació pesquera, i descobrir la importància de les prades de Posidònia ocenaica.

Abans de partir van ser obsequiats amb una borsa regal per part de Ports de les Illes Balears.