"Desafiament extrem" en el Port de Fornells amb la primera prova de triatló de llarga distància que es realitza a Menorca

13/09/2010, 13:43

Ports IB ha estat patrocinador oficial de l'esdeveniment esportiu ExtremeMan 113 Menorca-Illes Balears relitzat el 12 de setembre amb sortida i arribada al Port de Fornells.

Les distàncies de la prova han sigut  d’un total de 113 quilòmetres repartits de la següent forma:
- 1.900m de natació amb sortida i arribada al Port de Fornells.
- 90Km de ciclisme amb sortida i arribada al Port de Fornells.
- 21,1Km de cursa a peu amb sortida i arribada al Port de FornellsPorts IB amb el seu patrocini reforça el seu compromís amb la promoció dels ports com a punt de partida per practicar modalitats esportives de gran impacte turístic i plenament repetuoses amb el medi ambient. Cal destacar el bon treball i esforç organitzatiu realitzat pel personal de Ports IB en el Port de Fornells.

La prova ha estat un èxit d'organització, d’assitència de públic i de participació d'esportistes, amb 290 triatletes. L'atleta Clement Alonso ha estat qui s'ha proclamat just guanyador amb un excel·lent temps de quatre hores, cinc minuts i 43 segons, entrant a meta per davant del gran favorit Marcel Zamora, que ha fet un registre de quatre hores, set minuts i 24 segons.

La francesa Alexandra Louison per la seva banda ha guanyat en la categoria femenina.


 El director-gerent de Ports IB, Juan Carlos Plaza, ha lliurat el premi al segon classificat, Marcel Zamora.