Ports IB crea la campanya educativa “Juga amb els Ports”

01/09/2010, 15:33

Aquesta campanya didàctica i educativa creada per als més joves visitants dels ports vol   sensibilitzar envers la necessitat d’assumir conductes respectuoses amb l’entorn

En les tasques de sensibilització ambiental que du a terme Ports IB resulten bàsiques les accions adreçades a les noves generacions. Per això, Ports IB ha editat unes carpetes que, sota el títol «Juga amb els ports», i escrites en quatre idiomes, planteja una sèrie de jocs perquè els infants puguin aprendre les pràctiques respectuoses amb l’entorn en els espais portuaris.

Així, i entre altres propostes didàctiques, la carpeta inclou una làmina per trobar les set males conductes dins el port, o un laberint per unir el residu amb el seu contenidor corresponent. Hi ha, a més, un cartó on els nins poden fer dibuixos creatius, els millors dels quals seran exposats en el lloc web www.portsib.esQuan es lliura un dibuix en el port el nin o nina s’en duu un regal de Ports IB.