Ports IB en el Saló Nàutic de Paris

04/12/2009, 14:49

Una delegació de la conselleria de Medi Ambient i Ports IB dóna el seu suport a la nàutica de Balears durant la celebració del Saló de Paris

La visita l'ha compost el vicepresident de Ports IB, Manuel Patiño; la directora gerent de Ports IB, Mónica Pozuelo; i  el director general del mar de la conselleria de Medi Ambient, Bartomeu Calafell.

Les Illes Balears estan presents en el Saló Nàutic de Paris amb un estand institucional de 50 m2 com a resultat de l'accord de col·laboració de Ports IB, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Autoritat Portuària de Balears per la promoció exterior del sector nàutic i portuari de Balears.

Amb una situació econòmica tan difícil com l’actual, des de Ports IB oferim el nostre suport a tot el sector nàutic de la nostra comunitat, es per això que seguim amb el compromís de presència a les fires sectorials més importants a nivell nacional i internacional.

La nostra intenció és posar a la disposició del sector nàutic,  l’estand de Ports IB a la fira, i que sigui una plataforma per a l'adequada promoció i desenvolupament de les Illes Balears.