Presentació del Circuit de Regates ANAM 2010.

18/11/2009, 11:32

La conselleria de medi ambient, a través de Ports dels Illes Balears, col·labora a les 3 regates del circuit que arriben a les nostres illes.

El circuit ANAM de regates està compost per:

La Ruta de la Sal del 1 al 4 d'abril CM Port Ginesta (Sitges - Barcelona), RCN Dènia, CN St. Antoni de Portmany d'Eivissa

Regata del Delta 30 d'Abril 1 i 2 de Maig CM Port Ginesta - Sant Carles Marina (La Ràpita - Port dels Alfacs). 

Badia de Pollença 21, 22 i 23 de Maig CN Garraf - RCN Port Pollença La Ruta de la Tramuntana 2, 3 i 4 de Juliol CN el Balís - CN Sant Feliu de Guíxols.

Regata Sóller 8, 9, 10, 11, 12 Octubre CN Garraf - Port Sóller.

A destacar, un any més, la regata d'altura de La Ruta de La sal. Amb uns uns 300 inscrits i mes de 2.600 regatistas en competició, és la regata d'altura mes important del Mediterrani. La regata d'altura de La Ruta de la Sal té la col·laboració del Consell d’Eivissa, la Conselleries de Turisme i d'Indústria del Govern dels Illes Balears, el Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, la Estació Nàutica de Sant Antoni i Sant Josep, així com dels Ajuntaments de Denia i Sitges.

Està organitzada, per ANAM, Associació de Navegants d’Altura Mediterranis, en estreta col·laboració amb el CM Port Ginesta, RC Nàutic Denia i CN Sant Antoni de Portmany d'Eivissa, amb el suport de Ports de les Illes Balears, Societat Estatal de Salvament i Seguretat Marítima, Guàrdia Civil del Mar, la Federació Catalana de Vela, Federació de Vela de la Comunitat Valenciana , Federació Balear de Vela i la RANC. 

La Badia de Pollença és una regata de mitja distància, en la qual cal travessar el Canal de Mallorca en direcció al Cap Formentor. Després de tretze edicions aquesta regata s'ha convertit en referència, per a navegants del litoral Mediterrani.

La 5ª Edició de la Regata Soller - Canal de Mallorca, tindrà lloc del divendres 8 al dilluns 12 d'octubre, amb un recorregut de mitja distància de 92 milles nàutiques del CN Garraf a Port Soller.

La Regata Soller-Canal de Mallorca, és una regata d'altura de mitja distància, que uneix els dos ports mes propers de la Peninsula i la Illa de Mallorca: Barcelona i Port Soller i serà novament puntuable per al Campionat de Catalunya de Creuers d'Altura de la FCV.