Gen 09. Saló Nàutic de Dusseldorf

29/01/2009, 02:00
El Dijous dia 22 de gener a les 12.00 hores ha tengut lloc l'acte del dia de balears en el Saló Nàutic de Dusseldorf.

L'acte s'ha celebrat a l'estand que la Cambra de comerç de Mallorca, Ports de les Illes Balears i Autoritat Portuària de Balears comparteixen en el Saló Nàutic de Dusseldorf a través del conveni de col·laboració entre les tres entitats per a la promoció del sector nàutic de balears en les fires nàutiques internacionals amb major importància estratègica per al nostre sector.
 
A l'estand han estat presents representants de la Cambra de comerç de Mallorca, Ports de les Illes Balears i el gerent del Consorci IBblau, Miguel Bonet. Així mateix diverses empreses de balears han estat representant al sector nàutic de les nostres illes

Durant la celebració d'aquest Dia de Balears, el gerent del Consorci IBblau ha presentat als assistents quines seran a ser les línies estratègiques d'actuació del consorci per a la promoció del turisme nàutic.

L'acte s'ha tancat amb una degustació de productes de balears.