Port de Cala Rajada

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
39,710843
Longitud:
3,465077
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

 

Dades de contacte i accés al port

El port de Cala Rajada està situat a la costa norest de la illa de Mallorca.

De la història del port podem destacar que tradicionalment ha existit sempre en el port un nucli petit de pescadors que utilitzaven les modestes instal·lacions portuàries que existien, i que no és fins a 1964 quan s'inicia l'expansió del port amb la construcció d'un nou dic.

La infraestructura bàsica queda constituïda per un dic d'abric amb el seu espigó interior, i els molls de ribera que comparteixen les embarcacions pesqueres amb les d'esbarjo.

La part de gestió directa del port disposa de 85 amarratges dels quals 14 estan destinats a embarcacions de trànsit. A aquestes xifres s'han de sumar els 130 amarratges que gestiona el CN de Cala Rajada.

Informació per a trànsits

  • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
  • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
  • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
  • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

AVÍS per a les embarcacions en trànsit:

Quan els vents són de component est, les embarcacions amarrades al dic, sofreixen un moviment excessiu, cosa que propicia que l'abric no sigui tranquil.

 

Horaris benzinera

Oberta: de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:30 tots els dies de la setmana exepte els divendres que romandrá tancada

 

Contacte

C/ Lepanto s/n
07590 Capdepera
Tel. +34 971 565 067
port.calarajada@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: