Port de Cala Bona

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
39,613791
Longitud:
3,392292
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El Port de Cala Bona es troba situat a la costa norest de la illa de Mallorca.

Els antecedents del port es comencen el 1934 quan existia a la zona una colònia de pescadors que utilitzava unes modestes instal·lacions. La motivació de la construcció de les obres portuàries, en un  principi per poder atendre les necessitats de la colònia de pescadors, va anar evolucionant amb el temps i avui dia aquest tràfic és minoritari, sent la principal funció del port la prestació de servei a les embarcacions d'esbarjo.

El port adapta la clàssica forma de dic i de contradic, ambdós d'escullera, que engloben les instal·lacions primitives convertides en dàrsena interior. El mirall d'aigua s'aprofita amb tres obres complementàries com són dos pantalans i un espigó; els amarrtages tenen lloc, a més , en els molls adossats i de ribera.

En els establiments propers adjacents els usuaris poden trobar molts dels serveis propis dels ports esportius, entre els quals cap citar, rampa varador, tallers per a reparacions de casc i de pintura, bussejadors, instal·lacions per a serveis nàutics i establiments turístics.

El port disposa de 192 amarratges per a diferents eslores, 20 de les quals estan destinades per a transeunts. 

Informació per a trànsits

 • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
 • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
 • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
 • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

Horaris benzinera

 • Temporada baixa: d'1 de gener a 31 de maig / d'1 d'octubre a 31 de desembre.
  • Horari de dilluns a divendres de 09:00 a 12:30
  • Temporada alta: de l'1 de juny al 30 de setembre
   • Horari dilluns a dissabte de 09:00 a 13:00 i de 14:00 a 18:00
   • Horari diumenge de 09:00 a 13:00

Contacte

C/ Explanada port s/n
07559 Son Servera
Tel. +34 971 586256
port.calabona@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: