PortsIB licita l'explotació comercial dels elements publicitaris a les zones portuàries

16/06/2023, 11:19

Licitació concurs per a l'atorgament d'una concessió administrativa per a la instal·lació i explotació publicitària d'elements publicitaris

Ports de les Illes Balears ha licitat el concurs per a l'atorgament d'una concessió administrativa per a la instal·lació i explotació publicitària i manteniment dels distints elements publicitaris ubicats a les zones de servei portuàries per un termini de 10 anys.

L'objecte del plec inclou la instal·lació, explotació i manteniment dels OPIs/MUPIs als ports gestionats directament per PortsIB a Mallorca, Menorca i Eivissa, incloent també l'explotació de pantalles LED a l'interior de l'estació maritima del port de Ciutadella.

El termini de presentació d'ofertes finalitza el proper dia 10/07/2023.

La informació relativa a la licitació es pot consultar i descarregar al següent enllaç: LICITACIÓ