Ports IB cedeix un espai a l'Ajuntament de Sant Antoni per obrir una nova oficina de Policia Local i Guardia Civil a la zona Portuària

31/01/2022, 09:48

El Consell d’Administració de Ports IB ha aprovat avui atorgar la concessió administrativa a favor de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, per a la construcció d’una oficina conjunta per a la Policia Local i la Guardia Civil, per un termini de 35 anys.

El conseller Josep Marí ha destacat que: “des del Govern es fa una aposta clara per la millora de la seguretat i la presentació de serveis a Sant Antoni”. Aquest edifici respon a una demanda de l’Ajuntament de Sant Antoni que s’ha materialitzat amb la voluntat de PortsIB de poder dotar al municipi d’una nova infraestructura.

El projecte aprovat contempla la demolició de l’edifici existent, així com la construcció d’un nou edifici exempt en planta baixa, situat en el mateix espai que l’existent. El sòl cedit és de 186 metres quadrats i s’ha previst que no sobrepassi els 3,7 metres d’alçada quedant integrat arquitectònica i paisatgísticament, i tampoc interferirà en els accessos al port ni a la zona de la platja.