Ports IB aprova una nova pròrroga de la moratòria de l’activitat comercial al Port de Sant Antoni

26/02/2021, 07:03

Sera una pròrroga de tres mesos més

El Consell d’administració de Ports de les Illes Balears ha aprovat avui una pròrroga de tres mesos per a la vigència de la mesura provisional de suspensió del trànsit de ferris al Port de Sant Antoni de Portmany. Aquesta mesura, aprovada al Consell d’administració, entrarà en vigor a partir de l´1 de març.

El nou conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí i Ribas, vol aplicar així un criteri de prudència i dedicar un espai de temps a intentar trobar un consens global sobre aquesta decisió. L’objectiu de la nova pròrroga és propiciar el diàleg i la participació de totes les institucions i els agents afectats abans d’adoptar la resolució definitiva per al port de Portmany.