1,6 tones a Fornells i 5 a Sant Antoni de Portmany extretes a la neteja del fons marí organitzada per PortsIB

29/02/2020, 16:57

Aquest matí més de 200 persones han participat a Fornells i Sant Antoni de Portmany  de la neteja del fons marí dels dos ports.

En el marc del Dia de les Illes Balears, Ports de les Illes Balears (Ports IB) ha organitzat una jornada de conscienciació sobre la de neteja del fons marí i terrestre. Es tracta d’una acció destinada a l’educació mediambiental, a conscienciar sobre la quantitat de fems que acumula el fons marí i les seves conseqüències per a la fauna.

S'han recollit diversos tipus d'escombraries com per exemple llaunes, pneumàtics, vidre, bosses de plàstic, rodes, motos, carrets de supermercat etc.

A Sant Antoni de Portmany han col·laborat de forma voluntària: Arenal Diving, Eivisub, Voluntarios sin fronteras, Club nàutic Sant Antoni, Ajuntament de Sant Antoni, UTE Portmany, GEAS, 50 voluntaris, 20 submarinistes i 30 terrestres. En total han recollit 5 tones de fems.

A Fornells han participat: secció d'escafrondisme del club nàutic Ciutadella, Per la Mar viva, 24 submarinistes, 14 terrestres.

Port de Sant Antoni