Ports IB organitza una jornada de neteja del fons marí a Mallorca, Menorca e Eivissa

27/02/2020, 13:31

Aquesta activitat, els dies 29 de febrer i 1 de març, inclou accions de neteja tant del fons marí com terrestre

En el marc del Dia de les Illes Balears,  Ports de les Illes Balears  (Port IB) ofereix a la ciutadania una jornada de conscienciació sobre la de neteja del fons marí i terrestre. Es tracta d’una acció destinada a l’educació mediambiental, a conscienciar sobre la quantitat de fems que acumula el fons marí i  les seves conseqüències per a la fauna. La jornada es realitzarà en un ambient lúdic i familiar que inclourà tallers i activitats per a tota la família. Aquestes trobades es realitzaran el dia 29 de febrer, de 10:30 a 14 hores, als Ports de Fornells  i Sant Antoni de Portmany i dia 1 de març, en el mateix horari, a Cala Rajada.

Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure a:

Port de Fornells. 971 376604  port.fornells@portsib.es

Port de Sant Antoni. 971 340503 port.santantoni@portsib.es

Port de Cala Rajada. 971 565067 port.calarajada@portsib.es