Simulacre d’emergències al port de Ciutadella i al de Sant Antoni de Portmany

01/06/2016, 12:59

Ports de les Illes Balears, empresa pública depenent de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha organitzat per a demà, dia 2 de juny, i per al dia 3 de juny un simulacre per comprovar el funcionament correcte de tots els sistemes i protocols d’emergències a les dues instal·lacions portuàries de Ciutadella.

Demà es durà a terme aquesta acció al port antic de Ciutadella, entre les 8.30 h i les 18.00 h, i dia 3 de juny al dic de Son Blanc, entre les 8.30 h i les 14.30 h.

Aquests simulacres es realitzen seguint el que marquen els plans d’autoprotecció i consistiran en unes sessions teòriques i una sèrie de casos pràctics en els quals el personal dels ports haurà de fer ús de diferents equips, com extintors, motobombes, material anticontaminació, etc.

D’altra banda, el dia 10 de juny es farà el simulacre al port de Sant Antoni de Portmany, que es perllongarà de les 8.30 h fins a les 18.00 h.

En aquestes pràctiques es compta amb la col·laboració dels consells insulars de Menorca i d’Eivissa, els respectius cossos de bombers, així com els ajuntaments i Policia Local de Ciutadella i de Sant Antoni de Portmany, la Creu Roja i la naviliera de línia regular Balearia, en el cas de Sant Antoni.