El Consell d'Administració de Ports IB aprova l'inici d'expedient de contractació i la convocatòria de la licitació de les obres dels dos ducs d'alba al port de Ciutadella

30/04/2015, 10:06

El Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears, presidit pel director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha aprovat l'inici de l'expedient de contractació i la convocatòria de la licitació de les obres d'execució del projecte de construcció de dues ducs d'alba al moll de llevant del port exterior de Ciutadella.

En concret, s'ha aprovat l'obertura de l'expedient de contractació, en procediment obert i per tramitació ordinària, per un import de licitació de 2.474.905 milions d'euros, amb un termini d'execució de cinc mesos. En aquest sentit, durant la reunió també s'ha aprovat el plec de les clàusules particulars aplicables.