El director general de Port i Aeroports visita el port de Fornells i es reuneix amb el batle d'Es Mercadal

08/04/2015, 15:01

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, s'ha traslladat aquest dimecres fins al port de Fornells, on ha mantingut una reunió amb el batle d'Es Mercadal, Francesc Ametller, per tractar temes relacionats amb l'estat de les instal·lacions portuàries de cara a la temporada alta.

Entre els assumptes que s'han tractat, cal destacar que s'ha acordat l'adequació del paviment dels escocells de les palmeres de primera línia del port; la reordenació dels contenidors de recollida de residus i escombraries per millorar l'aspecte visual de la zona; així com la coordinació entre ambdues Administracions per a l'activitat de mercats a la localitat de Fornells.

El director general de Ports i Aeroports amb el batle de Es Mercadal, el president de la Junta Local de Fornells i l'encarregat del port.