El director general de Ports i Aeroports assisteix a la fira de creuers Seatrade Med 2014 que es celebra a Barcelona

18/09/2014, 08:18

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha assistit al costat del director gerent de Ports IB, David Gómez, a la Seatrade Med 2014, la fira de creuers més important de la Mediterrània que es celebra durant aquests dies a la ciutat de Barcelona.

El director general ha acudit a l'esdeveniment per mostrar el suport del Govern balear al sector de creuers, així com per promocionar les Illes Balears com a destinació per a aquest tipus de turisme.

Durant la jornada d'avui, Deudero i Gómez han assistit a la cerimònia d'inauguració de la fira i han mantingut diverses reunions amb entitats del sector.

La Seatrade Med és la principal fira de la Mediterrània dedicada al sector de creuers. De caràcter bianual, aquesta és la primera vegada que se celebra a Espanya. En anys anteriors van ser les ciutats de Nàpols, Venècia i Marsella, entre altres, les que van acollir l'esdeveniment.

Durant aquests dies, a la fira estaran presents representants de les principals empreses del sector i de les companyies de creuers més importants del món. A més, es celebraran conferències en les quals es tractaran els punts principals d'aquesta indústria i les claus de la ràpida expansió dels creuers a la Mediterrània, considerada la segona zona de destinacions de creuers del món.