Reunió del conseller de Turisme i Esports amb representants de les confraries de pescadors de la xarxa de ports autonòmics de Ports IB

17/09/2014, 10:04

Dia: 17 de setembre
Hora: 12.00 hores
Lloc: Conselleria de Turisme i Esports (C / Montenegro, 5)

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, es reunirà demà, acompanyat pel director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, i el director gerent de Ports IB, David Gómez, amb els representants de les confraries de pescadors de la xarxa de ports autonòmics de Ports de les Illes Balears.

En representació de la Federació Balear de Confraries assistiran a la reunió el president i el secretari, Joan Cànaves i Antonio Garau. Pel que fa als representants de la diferents confraries, acudiran el patró major de la de Cala Ratjada, Joan Mercant; el secretari i el patró major d'Andratx, Miguel Alemany i José Fresquet; el patró major de la Colònia de Sant Jordi, Miquel Munar; el patró major de Pollença, Juan Antonio Suau; el patró major de Porto Cristo, Andrés Gil; i el patró major de Porto Colom, Joan Oliver.

Durant la trobada es tractarà la recent aprovació en el Consell d'Administració de Ports IB de la concessió a nou confraries de sengles superfícies en les respectives instal·lacions portuàries destinades a ús pesquer.