Ports IB ha expedit 170 de les noves targetes per a l'avarada d'embarcacions en rampa des de la posada en marxa el passat mes de maig

19/08/2014, 15:36

Amb aquesta xifra se supera la facturació obtinguda per l'organisme autonòmic en anys anteriors, ja que les previsions indicaven que amb l'emissió de només 100 targetes es cobria el mateix capítol d'ingressos que el 2013 en aquest concepte.

Aquesta nova targeta és universal i amb una tarifa plana de 50 euros per a tot l'any. Així mateix, té per objectiu aproximar als aficionats l'activitat nàutica d’esbarjo. Ara tots els usuaris d'embarcacions de remolc que no posseeixen amarratge podran fer ús de les 15 rampes, que hi ha ubicades als ports de la xarxa autonòmica, mitjançant la targeta.

Ports IB, amb l’emissió de la targeta, ha cercat un servei proper, econòmic i fiable.

Mentrestant, la destinació de la taxa de 50 euros anuals serà per cobrir les despeses del servei, fer control de les rampes i mantenir-ne el bon estat.

Els interessats a adquirir aquesta targeta poden descarregar el formulari a la pàgina web de Ports IB, www.portsib.es.