El director general de Ports i Aeroports lliura al Consell de Menorca dues embarcacions semirígides cedides per Ports IB per a tasques de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil

09/07/2014, 15:23

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha lliurat aquest matí dues embarcacions semirígides al Consell insular de Menorca, cedides per Ports IB per a tasques de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil.

A l'acte han assistit el director gerent de Ports IB, David Gómez; el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell de Menorca, Joan Pons; la directora insular de Cooperació, Esports i Habitatge, Assumpte Vinent; i el cap de Bombers de Menorca, Joan Gorrias.

Es tracta de dues embarcacions cedides al Consell de Menorca, a través del SPEI, mitjançant un conveni amb Ports IB -signat el passat 26 de maig entre el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, i el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo- en matèria de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil, que té per objecte la col·laboració tècnica entre ambdues institucions per elevar els nivells de seguretat als ports de gestió directa de Ports dels Illes Balears a Menorca: Port de Ciutadella, Port Exterior de Ciutadella i Port de Fornells.

Amb aquest conveni es reforcen els plans de seguretat i es tracta d'una acció més dins del desenvolupament dels plans -de seguretat i protecció portuària-, en la línia de la consecució de la declaració del port de Ciutadella com a port Schengen.

Imatge del lliurament de les embarcacions.

Imatge de les embarcacions.

Imatge de les embarcacions lliurades al Consell de Menorca.