El director gerent de Ports IB assisteix a l'arribada al Port de Sóller del transatlàntic The World

07/08/2013, 00:00

El director gerent de Ports IB, David Gómez, va assistir, amb el batle de Sóller, Carlos Simarro, a l'arribada del transatlàntic, amb base a Miami, The World, considerat un dels vaixells més exclusius del món, que romandrà fondejat a la badia del port de Sóller des d'on partirà cap al port d'Alcúdia.

El director gerent de Ports IB i el primer edil de Sóller van accedir a l'embarcació, amb bandera de les Bahames i procedent de Puerto Banús, i van fet entrega al capità d'un obsequi en agraïment per haver escollit, per votació dels passatgers que són els propietaris dels 165 apartaments de què consta el vaixell, el port de Sóller com a destinació de la seva ruta.

De fet, la presència del creuer The World recolza el treball efectuat des de la Conselleria de Turisme i Esports, i en concret des de la Direcció General de Ports i Aeroports i des de Ports IB, per impulsar l'arribada de creuers a Sóller i a la resta de ports de la xarxa autonòmica.

Cal recordar que el port de Sóller va inaugurar l'arribada de creuers turístics l'any passat i es preveu que durant el proper any, d'acord a les previsions que es manegen, arribin també a Sóller uns 10 creuers. En el que va d'any, el passat mes de juny va arribar el primer creuer, després que altres quatre previstos per als mesos d'abril i maig haguessin de desviar-se a causa de les inclemències meteorològiques que feien inviable el seu fondeig a la rada exterior. Igualment, es preveu que al mes de novembre arribin quatre creuers que ja han estat autoritzats.