Ports IB reordena els tancaments del moll del port exterior de Ciutadella per agilitar l'accés del passatge al buc

21/06/2013, 15:55

L'ens públic Ports de les Illes Balears ha procedit a reordenar els tancaments del moll del port exterior de Ciutadella amb l'objectiu de reduir de forma notable la distància que, fins ara, havia de recórrer el passatge entre la terminal i el buc.

Amb aquesta reordenació, que s'emmarca en el conjunt de mesures que desenvolupa la Conselleria de Turisme i Esports, a través de Ports IB, per millorar les instal•lacions portuàries de la xarxa autonòmica, es dóna resposta a una reivindicació dels usuaris del moll i es facilita el trasllat dels passatgers.


Cal recordar que des del passat mes d'abril, i amb l'objectiu que estiguessin finalitzades per a la present temporada alta, Ports IB ha efectuat en el port de Ciutadella diverses obres de manteniment i reposició de mobiliari urbà amb l'objectiu de millorar la instal•lació. Aquestes obres van consistir en la millora de la xarxa elèctrica del port antic; la substitució i reposició de fanals i rajoles en mal estat així com l'esbrossi en el cantil de moll o la reparació dels pivots limitadors que presentaven desperfectes ocasionats per l'impacte dels vehicles.