El Consell d'Administració de Ports IB aprova les obres de prolongació del moll d'espera i la creació d'una rampa varador al port esportiu Marina Cala Llonga

11/01/2012, 14:14

 

El Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, reunit aquest matí en sessió ordinària a la seu de la Conselleria de Turisme i Esports, ha aprovat, de forma definitiva, el projecte de prolongació del moll d'espera, rampa varador i el reforç del dic al port esportiu Marina Cala Llonga, al terme municipal de Santanyí.

 

Les obres, que ja han estat informades favorablement en l'àmbit del projecte bàsic d'adaptació de les instal.lacions portuàries del port esportiu de Cala Llonga (Puerto Deportivo Marina Cala D'Or) a la Llei 10/2005 de Ports de les Illes Balears, queden subjectes, tal com s'ha acordat, a les condicions i prescripcions imposades per la Comissió de Medi Ambient i pel Ministeri de Medi Ambient.
Les obres consisteixen en l'ampliació de la longitud del moll d'espera mitjançant la construcció d'un pantalà de 20 metres de longitud, arrencant del final del dic, la creació d'una rampa varador per la hissada i avarada d'embarcacions de petita eslora i ampliar en , aproximadament, dos metres l'amplada del moll adossat al dic. Es preveu, segons el projecte presentat, que aquestes obres tinguin una durada aproximada de tres mesos.